• (063) 891-19-18

Рубашки жіночі нічні

Як вибрати сорочки жіночі нічні
Розвиток сучасної жіночої моди рекомендує поєднувати між красою та зручністю в одязі в одному виробі. Раніше одяг для сну був у вигляді одного фасону подовжений сорочкою широкого крою. Сьогодні будь-яка жінка може вибрати для себе або на подарунок кілька варіантів нічних сорочок та міняти їх хоч щодня.

Основні фасони жіночих нічних сорочок
 - Сорочка-футболка. Зручний вільний фасон є максимально комфортним і забезпечить вам міцний сон. Сорочка може бути кілька варіантів довжини, це довга, що доходить майже до підлоги, до коліна або до середини лінії стегна. Зимова чи осіння сорочка з довгим рукавом додатково зігріє вас уночі.
 - Комбінація це одна з найтоповіших моделей. Може бути як на тонкій там і на широкій бретельці вільного крою або звуженої на талії. Жіноча комбінація підходить для будь-якого типу фігури.
- Бебі-дол Розкльошена від грудей тканина, переважно довжиною до середини стегна, переважно прикрашені бантом, рюшами, яскравими стрічками. Чудово підходить для вагітних дівчат.
 - Романтична сорочка з ніжного шовку або атласу із спокусливим мереживом чудовий варіант для дівчат, які перебувають у парі. Ваша друга половинка буде в захваті від такого домашнього одягу. Екстравагантний варіант із пір'ям.
 - Сорочки для мам, що годують вільного крою в основному з натуральної тканини з глибоким або закритим вирізом на гудзиках або функціональній змійці.

Красиві жіночі нічні сорочки який матеріал пошиття?
 - Бавовна натуральна тканина не вимагають особливого догляду і не втрачають форми при пранні та носінні. А також повітропроникний та приємний до тіла.
 - Шовкова нічна сорочка жіноча м'яка з переливом тканина, ніжно прилягає до шкіри і гарно струмує уздовж тіла, створюючи гарний силует.
 - Віскоза виготовлена ​​з волокна натуральної деревної целюлози, повітропроникність, гіпоалергенність та м'яке прилягання до тіла не електризується. Важливо після прання виріб необхідно сушити лише у горизонтальному положенні та добре розправивши.
 - Мереживо додасть пікантності у Ваш домашній образ.

Базові Кольори для жіночих нічних сорочок
 - Чорна сорочка підходить усім кольоротипам, особливо контрастним та яскравим блондинками або брюнеткам.
 - Біла нічна сорочка виглядає безневинно й особливо спокусливо.
 - Червоний колір пристрасті додати вогню у вашу постіль та спосіб життя.
 - Рожева нічнушка чуттєвий варіант для молодої дівчини. Грунтуючись на фото тип відтінку шкіри. Сорочки леопардові цей принт підкреслить вашу впевненість у собі і за відгуками чоловічого населення пробуджує інстинкт мисливця.
 - Нічні прозорі сорочки найкращий подарунок для людини, що любить.

Як правильно підібрати жіночу нічну сорочку
Наші загальних рекомендацій як жіноча нічна сорочка купити
Вибрати правильний розмір на основі індивідуальності фігури з урахуванням наших вимірів по виробу.
Турецький виробник пропонує великий вибір стильних моделей за доступною ціною.
Вибирайте улюблений склад тканин, сон повинен бути відпочинком і для вашої шкіри, в тому числі.